BACKDOORS #3 - Kvalitní česká kuchyně a pivo Na pekárně
František Ortmann a Mike Trafik se vrací s třetím dílem své relace, ve které ti ukazují zákulisí kvalitních restaurací. Sleduj třetí díl BACKDOORS, kde uvidíš to nejlepší z české kuchyně.
Dva díly Backdoors, které jste dosud viděli, od sebe nemohly být odlišnější. V premiérové epizodě nás František a Mike T provedli masovým rájem v srbské restauraci Jelica, zatímco druhý díl byl ze zcela jiného soudku, kdy navštívili Manifesto na pražském Florenci. A ve třetí epizodě se pánové opět vrací do restauračního prostředí, avšak tentokrát si udělali výlet trochu dále za Prahu.
Naši moderátoři a ochutnávači se totiž vydali do Čakoviček, které leží zhruba půl hodiny od Prahy, za Václavem Fričem a jeho restaurací Na Pekárně. Ta nabízí poctivé české jídlo připravované s tou největší starostlivostí a samozřejmě nemůže chybět ani vlastní pivo. To spolu s klasikami jako pečená kachna uvidíte v třetím díle Backdoors.
Dejte nám vědět, jak se vám restaurace líbí, a pokud máte vlastní tip, kam by stálo za to se vypravit s kamerou, neváhejte nám ho sdělit.